Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865
Title: Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв
Authors: Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
В'юник, Ольга Володимирівна
Вьюник, Ольга Владимировна
Viunyk, Olha
Полудненко, Ольга Володимирівна
Полудненко, Ольга Владимировна
Poludnenko, Olha
Keywords: аналіз;метод
Issue Date: 2014
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 14, т. 1 (С. 7-12)
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.