Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktoruk
dc.contributor.authorВ'юник, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorВьюник, Ольга Владимировнаuk
dc.contributor.authorViunyk, Olhauk
dc.contributor.authorПолудненко, Ольга Володимирівнаuk
dc.contributor.authorПолудненко, Ольга Владимировнаuk
dc.contributor.authorPoludnenko, Olhauk
dc.date.accessioned2016-07-18T09:57:31Z-
dc.date.available2016-07-18T09:57:31Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865-
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 14, т. 1 (С. 7-12)-
dc.subjectаналізuk
dc.subjectметодuk
dc.titleАналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоївuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.