Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865
Title: | Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв |
Authors: | Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor В'юник, Ольга Володимирівна Вьюник, Ольга Владимировна Viunyk, Olha Полудненко, Ольга Володимирівна Полудненко, Ольга Владимировна Poludnenko, Olha |
Keywords: | аналіз;метод |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 14, т. 1 (С. 7-12) |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АНАЛІЗ МЕТОДІВ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ЗМІШУВАННЯ РІДКИХ КОМПОНЕНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ.pdf | 298.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.