Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Механіко-технологічний
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв
Аналіз методів оцінювання якості змішування рідких компонентів при виробництві безалкогольних напоїв
Вантажиться...
Файли
АНАЛІЗ МЕТОДІВ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ЗМІШУВАННЯ РІДКИХ КОМПОНЕНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ.pdf
(298.27 KB)
Дата
2014
Автори
Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
В'юник, Ольга Володимирівна
Вьюник, Ольга Владимировна
Viunyk, Olha
Полудненко, Ольга Володимирівна
Полудненко, Ольга Владимировна
Poludnenko, Olha
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Мелітополь: ТДАТУ
Анотація
Опис
Ключові слова
аналіз
,
метод
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/865
DOI
Зібрання
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ