Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Механіко-технологічний
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 20 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Використання в'яжучих речовин при виробництві гранульованих овочів
Червоткіна, Олександра Олександрівна
;
Червоткина, Александра Александровна
;
Chervotkina, Oleksandra
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2020
Еспериментальні дослідження в навчальних лабораторіях – один з напрямків творчого розвитку майбутнього фахівця
Бойко, Валентин Семенович
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Boiko, Valentyn
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2021
Особливості впровадження дуальної форми здобуття освіти
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Червоткіна, Олександра Олександрівна
;
Червоткина, Александра Александровна
;
Chervotkina, Oleksandra
2021
Дистанційне навчання як невід'ємний атрибут сучасного університету
Червоткіна, Олександра Олександрівна
;
Червоткина, Александра Александровна
;
Chervotkina, Oleksandra
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Ковальов, Олександр Олександрович
;
Ковалев, Александр Александрович
;
Kovalov, Oleksandr
2020
Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукції
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Червоний, В. М.
2021
Дослідження процесу гранулювання овочевих відходів за допомогою прес-гранулятора з плоскою матрицею
Червоткіна, Олександра Олександрівна
;
Червоткина, Александра Александровна
;
Chervotkina, Oleksandra
;
Стручаєв, Микола Іванович
;
Стручаев, Николай Иванович
;
Struchaiev, Mykola
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
2021
Процес обробки продуктів надвисоким тиском
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Boiko, Valentyn
;
Червоткіна, Олександра Олександрівна
;
Червоткина, Александра Александровна
;
Chervotkina, Oleksandra
2020
Методика і результати дослідження адгезійних властивостей кабачків і гарбуза
Ялпачик, Володимир Федорович
;
Ялпачик, Владимир Федорович
;
Yalpachyk, Volodymyr
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Михайленко, Олена Юріївна
;
Михайленко, Елена Юрьевна
;
Mykhailenko, Olena
2021
Використання ягід калини в оздоровчому харчуванні
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
2020
Теоретичне обґрунтування конструкцій апаратів, що працюють на принципі рухомого потоку рідини або газу
Бойко, Валентин Семенович
;
Бойко, Валентин Семенович
;
Boiko, Valentyn
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Тарасенко, Вера Григорьевна
;
Tarasenko, Vira
Discover
Author
20
Tarasenko, Vira
20
Тарасенко, Вера Григорьевна
8
Chervotkina, Oleksandra
8
Бойко, Валентин Семенович
8
Червоткина, Александра Александровна
8
Червоткіна, Олександра Олександрівна
5
Boiko, Valentyn
3
Boiko, Valenyn
3
Kovalov, Oleksandr
3
Ковалев, Александр Александрович
.
next >
Subject
2
specialist
2
заморожування
2
звіт
2
компетенції
2
методика
2
натуральні харчові продукти
2
фахівець
1
active
1
adhesion
1
blended learning
.
next >
Date issued
12
2021
8
2020
Has File(s)
20
true