Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15861
Title: | Процес обробки продуктів надвисоким тиском |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra |
Keywords: | харчові продукти;обробка продуктів харчування;вакуумна упаковка;харчова безпека |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 203-204 |
Abstract: | Харчова безпека і чудова якість обробки продуктів технологією надвисоких тисків (НВТ) отримали наукове і практичне підтвердження протягом останніх років. Технологія НВТ отримала нове прискорення в великій кількості напрямків харчової промисловості. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15861 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.