Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15827
Title: | Використання ягід калини в оздоровчому харчуванні |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia |
Keywords: | натуральні харчові продукти;зберігання;ягоди;лікувальні властивості калини |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 155-156 |
Abstract: | Калина звичайна (Viburnum opulus) – поширена рослина, яка зростає в основному в північній півкулі у зонах з помірним кліматом, поширена майже по всій території Україні. Калина відрізняється морозостійкістю, легко переносить засуху, добре пристосовується до будь-яких умов навколишнього природного середовища. Ягоди калини корисні та застосовуються в народній медицині. Цілющими вважаються не тільки плоди, а й листя, кора, квіти та насіння. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15827 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.