Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8031
Title: | Удосконалення процесу змішування рідких компонентів під час виготовлення солодких безалкогольних напоїв |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo В’юник, Ольга Володимирівна Вьюник, Ольга Владимировна Viunyk, Olha |
Keywords: | солодкі безалкогольні напої;протитечійно-струминне змішування;ANSYS Workbench;вихровий насос;купажний сироп |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 234-236 |
Abstract: | Упровадження протитечійно-струминного змішувача замість розповсюджених апаратів із мішалками дозволяє знизити енерговитрати процесу змішування завдяки використанню менш енергоємного способу перемішування. Розроблений змішувач не має рухомих частин, а отже, є більш надійним і простим в обслуговуванні та має значно менші масогабаритні показники. Це свідчить про високий потенціал використання розробленого змішувача. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8031 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tez_2019-234-236.pdf | 325.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.