Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8031
Title: Удосконалення процесу змішування рідких компонентів під час виготовлення солодких безалкогольних напоїв
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
В’юник, Ольга Володимирівна
Вьюник, Ольга Владимировна
Viunyk, Olha
Keywords: солодкі безалкогольні напої;протитечійно-струминне змішування;ANSYS Workbench;вихровий насос;купажний сироп
Issue Date: 2019
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 234-236
Abstract: Упровадження протитечійно-струминного змішувача замість розповсюджених апаратів із мішалками дозволяє знизити енерговитрати процесу змішування завдяки використанню менш енергоємного способу перемішування. Розроблений змішувач не має рухомих частин, а отже, є більш надійним і простим в обслуговуванні та має значно менші масогабаритні показники. Це свідчить про високий потенціал використання розробленого змішувача.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8031
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tez_2019-234-236.pdf325.05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.