Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7462
Title: | Визначення кількості вимороженої води |
Authors: | Савісько, А. Ю. Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla |
Keywords: | концентрація;кріоскопічна температура;температура заморожування;мінеральні речовини;органічні речовини;рідка фаза |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 293 |
Abstract: | Процес заморожування тканин – це , перш за все, процес замерзання тканинної рідини. При зниженні температури фазові перетворення починаються в момент порушення стану переохолодження , що супроводжується поступовим виморожуванням води і збільшенням концентрації розчинних мінеральних і органічних речовин. Із зниженням температури кількість вимороженої води збільшується. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7462 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-306.pdf | 107.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.