Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7462
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савісько, А. Ю. | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Николаевна | - |
dc.contributor.author | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-12T11:01:29Z | - |
dc.date.available | 2019-06-12T11:01:29Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7462 | - |
dc.description.abstract | Процес заморожування тканин – це , перш за все, процес замерзання тканинної рідини. При зниженні температури фазові перетворення починаються в момент порушення стану переохолодження , що супроводжується поступовим виморожуванням води і збільшенням концентрації розчинних мінеральних і органічних речовин. Із зниженням температури кількість вимороженої води збільшується. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 293 | - |
dc.subject | концентрація | uk |
dc.subject | кріоскопічна температура | uk |
dc.subject | температура заморожування | uk |
dc.subject | мінеральні речовини | uk |
dc.subject | органічні речовини | uk |
dc.subject | рідка фаза | uk |
dc.title | Визначення кількості вимороженої води | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-306.pdf | 107.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.