Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7462
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавісько, А. Ю.-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.date.accessioned2019-06-12T11:01:29Z-
dc.date.available2019-06-12T11:01:29Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7462-
dc.description.abstractПроцес заморожування тканин – це , перш за все, процес замерзання тканинної рідини. При зниженні температури фазові перетворення починаються в момент порушення стану переохолодження , що супроводжується поступовим виморожуванням води і збільшенням концентрації розчинних мінеральних і органічних речовин. Із зниженням температури кількість вимороженої води збільшується.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 293-
dc.subjectконцентраціяuk
dc.subjectкріоскопічна температураuk
dc.subjectтемпература заморожуванняuk
dc.subjectмінеральні речовиниuk
dc.subjectорганічні речовиниuk
dc.subjectрідка фазаuk
dc.titleВизначення кількості вимороженої водиuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-306.pdf107.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.