Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7437
Title: | Удосконалення конструкції машини для купажування соків |
Authors: | Іванченко, О. А. Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Keywords: | урожай;консерви;напівфабрикати;переробка плодів;переробка ягід;мішалки;вертикальний вал |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 280 |
Abstract: | Сучасне обладнання для приготування соків характеризується високою продуктивністю при наявних затратах ручної праці. Тому у період збирання можна швидко переробити значну частину урожаю і одержати готові консерви чи заготовити напівфабрикати, а в менш напружений період довести їх до готової продукції. В резульаті значно підвищується економічна ефективність діяльності відповідних спеціалізованих підприємств. У звґязку з цим переробка плодів і ягід на сік набула значного поширення. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7437 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-293.pdf | 96.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.