Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7375
Назва: | Визначення потужності імпульсного гомогенізатора молока |
Автори: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Ключові слова: | молочна промисловість;гомогенізація;пастеризоване молоко;стерилізоване молоко;кисломолочні продукти;морозиво;клапанні гомогенізатори;імпульсна гомогенізація |
Дата публікації: | 2019 |
Серія/номер: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С. 235-236 |
Короткий огляд (реферат): | Процес гомогенізації є одним із найважливіших технологічних операцій в молочній промисловості. Якість продуктів з використанням гомогенізованого молока набагато вища. Тому гомогенізація стала нормативним процесом у більшості сучасних технологічних схем виробництва питного стерилізованого та пастеризованого молока, кисломолочних продуктів, морозива, молочних консервів, виготовлення сиру тощо. У зв’язку з розвитком технологій до гомогенізованих компонентів, що застосовують, висуваються підвищені вимоги до дисперсності кінцевого продукту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7375 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези Харків 05,2019-248-249.pdf | 167.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.