Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7375
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktor-
dc.date.accessioned2019-06-10T09:21:55Z-
dc.date.available2019-06-10T09:21:55Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7375-
dc.description.abstractПроцес гомогенізації є одним із найважливіших технологічних операцій в молочній промисловості. Якість продуктів з використанням гомогенізованого молока набагато вища. Тому гомогенізація стала нормативним процесом у більшості сучасних технологічних схем виробництва питного стерилізованого та пастеризованого молока, кисломолочних продуктів, морозива, молочних консервів, виготовлення сиру тощо. У зв’язку з розвитком технологій до гомогенізованих компонентів, що застосовують, висуваються підвищені вимоги до дисперсності кінцевого продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С. 235-236-
dc.subjectмолочна промисловістьuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectпастеризоване молокоuk
dc.subjectстерилізоване молокоuk
dc.subjectкисломолочні продуктиuk
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectклапанні гомогенізаториuk
dc.subjectімпульсна гомогенізаціяuk
dc.titleВизначення потужності імпульсного гомогенізатора молокаuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези Харків 05,2019-248-249.pdf167.67 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.