Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7348
Title: Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів
Authors: Десятов, С. В.
Keywords: виробництво консервів;харчова промисловість;вирощування грибів;консервування грибів;виробництво шампіньйонів;переробка
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 82-83
Abstract: Запропоновано процес удосконалення виробництва консервів із грибів шампіньйонів
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7348
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf183.49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.