Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7348
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДесятов, С. В.-
dc.date.accessioned2019-06-07T07:26:51Z-
dc.date.available2019-06-07T07:26:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7348-
dc.description.abstractЗапропоновано процес удосконалення виробництва консервів із грибів шампіньйонівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 82-83-
dc.subjectвиробництво консервівuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectвирощування грибівuk
dc.subjectконсервування грибівuk
dc.subjectвиробництво шампіньйонівuk
dc.subjectпереробкаuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf183.49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.