Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7348
Title: | Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів |
Authors: | Десятов, С. В. |
Keywords: | виробництво консервів;харчова промисловість;вирощування грибів;консервування грибів;виробництво шампіньйонів;переробка |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 82-83 |
Abstract: | Запропоновано процес удосконалення виробництва консервів із грибів шампіньйонів |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7348 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.