Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444
Назва: Вплив складу поживного середовища на швидкість вегетативного росту міцелію благородних плісеней
Автори: Отставнова, А.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Ключові слова: плісеневі гриби;м’які сири;види сирних плісеней;Buche Merci Chef;Camembert Merci Chef;Danish Blue;Brie cheese Paturages;Penicillium candidum
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 22
Короткий огляд (реферат): Спрощена технологія виготовлення біомаси плісеневих грибів, які здатні до швидкої колонізації молочних згустків, на наш погляд, буде сприяти розвитку виробництва сирів на невеликих фермах, що значно збільшить асортимент благородних сирів з унікальними смаками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АТЕ -77стр-22.pdf581.36 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.