Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444
Назва: | Вплив складу поживного середовища на швидкість вегетативного росту міцелію благородних плісеней |
Автори: | Отставнова, А. Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Ключові слова: | плісеневі гриби;м’які сири;види сирних плісеней;Buche Merci Chef;Camembert Merci Chef;Danish Blue;Brie cheese Paturages;Penicillium candidum |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 22 |
Короткий огляд (реферат): | Спрощена технологія виготовлення біомаси плісеневих грибів, які здатні до швидкої колонізації молочних згустків, на наш погляд, буде сприяти розвитку виробництва сирів на невеликих фермах, що значно збільшить асортимент благородних сирів з унікальними смаками. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-22.pdf | 581.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.