ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444
Title: Вплив складу поживного середовища на швидкість вегетативного росту міцелію благородних плісеней
Authors: Отставнова, А.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Keywords: плісеневі гриби
м’які сири
види сирних плісеней
Buche Merci Chef
Camembert Merci Chef
Danish Blue
Brie cheese Paturages
Penicillium candidum
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 22
Abstract: Спрощена технологія виготовлення біомаси плісеневих грибів, які здатні до швидкої колонізації молочних згустків, на наш погляд, буде сприяти розвитку виробництва сирів на невеликих фермах, що значно збільшить асортимент благородних сирів з унікальними смаками.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-22.pdf581,36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.