Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444
Title: | Вплив складу поживного середовища на швидкість вегетативного росту міцелію благородних плісеней |
Authors: | Отставнова, А. Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Keywords: | плісеневі гриби;м’які сири;види сирних плісеней;Buche Merci Chef;Camembert Merci Chef;Danish Blue;Brie cheese Paturages;Penicillium candidum |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 22 |
Abstract: | Спрощена технологія виготовлення біомаси плісеневих грибів, які здатні до швидкої колонізації молочних згустків, на наш погляд, буде сприяти розвитку виробництва сирів на невеликих фермах, що значно збільшить асортимент благородних сирів з унікальними смаками. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-22.pdf | 581.36 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.