Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Отставнова, А. | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ирина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Bandura, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-04T07:02:46Z | - |
dc.date.available | 2019-04-04T07:02:46Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444 | - |
dc.description.abstract | Спрощена технологія виготовлення біомаси плісеневих грибів, які здатні до швидкої колонізації молочних згустків, на наш погляд, буде сприяти розвитку виробництва сирів на невеликих фермах, що значно збільшить асортимент благородних сирів з унікальними смаками. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 22 | - |
dc.subject | плісеневі гриби | uk |
dc.subject | м’які сири | uk |
dc.subject | види сирних плісеней | uk |
dc.subject | Buche Merci Chef | uk |
dc.subject | Camembert Merci Chef | uk |
dc.subject | Danish Blue | uk |
dc.subject | Brie cheese Paturages | uk |
dc.subject | Penicillium candidum | uk |
dc.title | Вплив складу поживного середовища на швидкість вегетативного росту міцелію благородних плісеней | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-22.pdf | 581.36 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.