Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОтставнова, А.-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandura, Iryna-
dc.date.accessioned2019-04-04T07:02:46Z-
dc.date.available2019-04-04T07:02:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6444-
dc.description.abstractСпрощена технологія виготовлення біомаси плісеневих грибів, які здатні до швидкої колонізації молочних згустків, на наш погляд, буде сприяти розвитку виробництва сирів на невеликих фермах, що значно збільшить асортимент благородних сирів з унікальними смаками.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 22-
dc.subjectплісеневі грибиuk
dc.subjectм’які сириuk
dc.subjectвиди сирних плісенейuk
dc.subjectBuche Merci Chefuk
dc.subjectCamembert Merci Chefuk
dc.subjectDanish Blueuk
dc.subjectBrie cheese Paturagesuk
dc.subjectPenicillium candidumuk
dc.titleВплив складу поживного середовища на швидкість вегетативного росту міцелію благородних плісенейuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-22.pdf581.36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.