Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6441
Title: | Проблеми у зберіганні зелені коріандру |
Authors: | Нестеров, Ю. Ю. Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Keywords: | зелень кінзи;свіжі трави;подовження термінів споживання;антиоксиданти;протікання метаболічних процесів |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.); |
Abstract: | Для подовження термінів споживання потрібно знайти спосіб, за допомогою якого вдасться досягти найкращого результату. Найпопулярнішими методами є зберігання свіжої та замороженої продукції в холодильнику, зберігання зелені в поліетиленовому пакеті, вакуумні контейнери, сушка зелені. Але нашою метою є розробка і дослідження нового способу зберігання зелені. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6441 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-21.pdf | 582.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.