Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6441
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нестеров, Ю. Ю. | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-04T06:49:22Z | - |
dc.date.available | 2019-04-04T06:49:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6441 | - |
dc.description.abstract | Для подовження термінів споживання потрібно знайти спосіб, за допомогою якого вдасться досягти найкращого результату. Найпопулярнішими методами є зберігання свіжої та замороженої продукції в холодильнику, зберігання зелені в поліетиленовому пакеті, вакуумні контейнери, сушка зелені. Але нашою метою є розробка і дослідження нового способу зберігання зелені. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.); | - |
dc.subject | зелень кінзи | uk |
dc.subject | свіжі трави | uk |
dc.subject | подовження термінів споживання | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | протікання метаболічних процесів | uk |
dc.title | Проблеми у зберіганні зелені коріандру | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-21.pdf | 582.03 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.