Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6416
Title: | Інноваційні технології зберігання шпинату |
Authors: | Булавицька, К. Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Keywords: | шпинат;харчування;технології зберігання;термін зберігання;зберігання рослинної продукції;сорт шпинату Вірофле |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області): збірник тез доповідей. Факультет агротехнологій і екології (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.); |
Abstract: | Розглянуто сучасний стан та перспективи технологій зберігання шпинату. Встановлено, що зберігання шпинату в живильному середовищі на основі аерогелю дозволяє продовжити термін зберігання, з одночасною стабілізацією харчової цінності. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6416 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-12.pdf | 596.4 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.