Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6416
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Булавицька, К. | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-03T11:30:18Z | - |
dc.date.available | 2019-04-03T11:30:18Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6416 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто сучасний стан та перспективи технологій зберігання шпинату. Встановлено, що зберігання шпинату в живильному середовищі на основі аерогелю дозволяє продовжити термін зберігання, з одночасною стабілізацією харчової цінності. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області): збірник тез доповідей. Факультет агротехнологій і екології (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.); | - |
dc.subject | шпинат | uk |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | технології зберігання | uk |
dc.subject | термін зберігання | uk |
dc.subject | зберігання рослинної продукції | uk |
dc.subject | сорт шпинату Вірофле | uk |
dc.title | Інноваційні технології зберігання шпинату | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-12.pdf | 596.4 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.