Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6416
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБулавицька, К.-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.date.accessioned2019-04-03T11:30:18Z-
dc.date.available2019-04-03T11:30:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6416-
dc.description.abstractРозглянуто сучасний стан та перспективи технологій зберігання шпинату. Встановлено, що зберігання шпинату в живильному середовищі на основі аерогелю дозволяє продовжити термін зберігання, з одночасною стабілізацією харчової цінності.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області): збірник тез доповідей. Факультет агротехнологій і екології (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);-
dc.subjectшпинатuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectтехнології зберіганняuk
dc.subjectтермін зберіганняuk
dc.subjectзберігання рослинної продукціїuk
dc.subjectсорт шпинату Вірофлеuk
dc.titleІнноваційні технології зберігання шпинатуuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-12.pdf596.4 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.