Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974
Title: | Про особливості процесів ліпопероксидації і формування ферментативної системи антиоксидантного захисту на тлі різної забезпеченності інкубаційних яєць вітаміном А і B-каротином |
Authors: | Морохіна, Ю. П. Здоровцева, Любов Миколаївна Здоровцева, Любовь Николаевна Zdorovtseva, Liubov Петренко, О. М. Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena |
Keywords: | вітаміни А;вітаміни Е;ембріогенез;інкубаційні яйця;ТБК-активні продукти;гуси;вміст ТБК-активних продуктів;аналіз ферментативної системи |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | ЗДУ |
Series/Report no.: | Сучасні проблеми екології: збірка матеріалів Всеукраїнської конференції молодих вчених (Запоріжжя, 7-9 жовтня 2004 р.);C. 35– 37 |
Abstract: | Метою наших досліджень було з'ясування впливу А-вітамінної забеспеченності інкубаційних яєць на процеси ліпопероксидації і формування ферментативної складової антиоксидантного захисту (АОЗ) у печінці і мозку гусей в ембріогенезі і ранньому постнатальному періоді. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.