Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974
Название: Про особливості процесів ліпопероксидації і формування ферментативної системи антиоксидантного захисту на тлі різної забезпеченності інкубаційних яєць вітаміном А і B-каротином
Авторы: Морохіна, Ю. П.
Здоровцева, Любов Миколаївна
Здоровцева, Любовь Николаевна
Zdorovtseva, Liubov
Петренко, О. М.
Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena
Ключевые слова: вітаміни А
вітаміни Е
ембріогенез
інкубаційні яйця
ТБК-активні продукти
гуси
вміст ТБК-активних продуктів
аналіз ферментативної системи
Дата публикации: 2004
Издательство: ЗДУ
Серия/номер: Сучасні проблеми екології: збірка матеріалів Всеукраїнської конференції молодих вчених (Запоріжжя, 7-9 жовтня 2004 р.);C. 35– 37
Краткий осмотр (реферат): Метою наших досліджень було з'ясування впливу А-вітамінної забеспеченності інкубаційних яєць на процеси ліпопероксидації і формування ферментативної складової антиоксидантного захисту (АОЗ) у печінці і мозку гусей в ембріогенезі і ранньому постнатальному періоді.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974
Располагается в коллекциях:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8.pdf312,16 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.