Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974
Title: Про особливості процесів ліпопероксидації і формування ферментативної системи антиоксидантного захисту на тлі різної забезпеченності інкубаційних яєць вітаміном А і B-каротином
Authors: Морохіна, Ю. П.
Здоровцева, Любов Миколаївна
Здоровцева, Любовь Николаевна
Zdorovtseva, Liubov
Петренко, О. М.
Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena
Keywords: вітаміни А;вітаміни Е;ембріогенез;інкубаційні яйця;ТБК-активні продукти;гуси;вміст ТБК-активних продуктів;аналіз ферментативної системи
Issue Date: 2004
Publisher: ЗДУ
Series/Report no.: Сучасні проблеми екології: збірка матеріалів Всеукраїнської конференції молодих вчених (Запоріжжя, 7-9 жовтня 2004 р.);C. 35– 37
Abstract: Метою наших досліджень було з'ясування впливу А-вітамінної забеспеченності інкубаційних яєць на процеси ліпопероксидації і формування ферментативної складової антиоксидантного захисту (АОЗ) у печінці і мозку гусей в ембріогенезі і ранньому постнатальному періоді.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf312.16 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.