Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Морохіна, Ю. П. | - |
dc.contributor.author | Здоровцева, Любов Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Здоровцева, Любовь Николаевна | - |
dc.contributor.author | Zdorovtseva, Liubov | - |
dc.contributor.author | Петренко, О. М. | - |
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Данченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-23T08:42:18Z | - |
dc.date.available | 2018-11-23T08:42:18Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974 | - |
dc.description.abstract | Метою наших досліджень було з'ясування впливу А-вітамінної забеспеченності інкубаційних яєць на процеси ліпопероксидації і формування ферментативної складової антиоксидантного захисту (АОЗ) у печінці і мозку гусей в ембріогенезі і ранньому постнатальному періоді. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЗДУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні проблеми екології: збірка матеріалів Всеукраїнської конференції молодих вчених (Запоріжжя, 7-9 жовтня 2004 р.);C. 35– 37 | - |
dc.subject | вітаміни А | uk |
dc.subject | вітаміни Е | uk |
dc.subject | ембріогенез | uk |
dc.subject | інкубаційні яйця | uk |
dc.subject | ТБК-активні продукти | uk |
dc.subject | гуси | uk |
dc.subject | вміст ТБК-активних продуктів | uk |
dc.subject | аналіз ферментативної системи | uk |
dc.title | Про особливості процесів ліпопероксидації і формування ферментативної системи антиоксидантного захисту на тлі різної забезпеченності інкубаційних яєць вітаміном А і B-каротином | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.