Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМорохіна, Ю. П.-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любов Миколаївна-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любовь Николаевна-
dc.contributor.authorZdorovtseva, Liubov-
dc.contributor.authorПетренко, О. М.-
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.date.accessioned2018-11-23T08:42:18Z-
dc.date.available2018-11-23T08:42:18Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4974-
dc.description.abstractМетою наших досліджень було з'ясування впливу А-вітамінної забеспеченності інкубаційних яєць на процеси ліпопероксидації і формування ферментативної складової антиоксидантного захисту (АОЗ) у печінці і мозку гусей в ембріогенезі і ранньому постнатальному періоді.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗДУuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми екології: збірка матеріалів Всеукраїнської конференції молодих вчених (Запоріжжя, 7-9 жовтня 2004 р.);C. 35– 37-
dc.subjectвітаміни Аuk
dc.subjectвітаміни Еuk
dc.subjectембріогенезuk
dc.subjectінкубаційні яйцяuk
dc.subjectТБК-активні продуктиuk
dc.subjectгусиuk
dc.subjectвміст ТБК-активних продуктівuk
dc.subjectаналіз ферментативної системиuk
dc.titleПро особливості процесів ліпопероксидації і формування ферментативної системи антиоксидантного захисту на тлі різної забезпеченності інкубаційних яєць вітаміном А і B-каротиномuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf312.16 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.