Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4842
Title: | Забезпечення якості та енергетичний аналіз процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції |
Authors: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Ялпачик, Ф. Ю. |
Keywords: | енергія заморожування;ентальпія;дефростація;плодоовочева продукція;тепловий баланс;тривале зберігання |
Issue Date: | 2013 |
Series/Report no.: | Проблеми якості, стандартизації, сертифікації та метрологічного забеспечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Херсон, 18-20 вересня 2013 р.); |
Abstract: | В роботі представлені нові підходи до забезпечення якості та енергетичного аналізу процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції з урахуванням ентальпії. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4842 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5. Забезпечення якості та енергетичний .docx.pdf | 150.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.