ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4842
Title: Забезпечення якості та енергетичний аналіз процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Ялпачик, Ф. Ю.
Keywords: енергія заморожування
ентальпія
дефростація
плодоовочева продукція
тепловий баланс
тривале зберігання
Issue Date: 2013
Series/Report no.: Проблеми якості, стандартизації, сертифікації та метрологічного забеспечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Херсон, 18-20 вересня 2013 р.);
Abstract: В роботі представлені нові підходи до забезпечення якості та енергетичного аналізу процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції з урахуванням ентальпії.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4842
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5. Забезпечення якості та енергетичний .docx.pdf150,58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.