Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4842
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorЯлпачик, Ф. Ю.-
dc.date.accessioned2018-11-20T11:49:32Z-
dc.date.available2018-11-20T11:49:32Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4842-
dc.description.abstractВ роботі представлені нові підходи до забезпечення якості та енергетичного аналізу процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції з урахуванням ентальпії.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПроблеми якості, стандартизації, сертифікації та метрологічного забеспечення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Херсон, 18-20 вересня 2013 р.);-
dc.subjectенергія заморожуванняuk
dc.subjectентальпіяuk
dc.subjectдефростаціяuk
dc.subjectплодоовочева продукціяuk
dc.subjectтепловий балансuk
dc.subjectтривале зберіганняuk
dc.titleЗабезпечення якості та енергетичний аналіз процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5. Забезпечення якості та енергетичний .docx.pdf150.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.