Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803
Назва: | Изменения физико-механических показателей плодов перца в процессе замораживания и длительного хранения |
Інші назви: | Changes of physico-mechanical indicators of pepper fruit in the process of freezing and long-term storage |
Автори: | Ялпачик, Владимир Федорович Ялпачик, Володимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Загорко, Надежда Петровна Загорко, Надія Петрівна Zahorko, Nadiia Коляденко, Виктория Викторовна Коляденко, Вікторія Вікторівна Koliadenko, Viktoriia |
Ключові слова: | замораживание;хранение;перец сладкий;усилие на прокалывание;деформация;сухие вещества;freezing;storage;a pepper is sweet;effort on pricking;deformation;dry matters |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ОЛДІ-ПЛЮС |
Серія/номер: | Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 5 (С. 141-149) |
Короткий огляд (реферат): | RU: Проведено исследование в динамике хранения сухих веществ, влагоотдачи, усилия на прокол, аскорбиновой кислоты и сахаров в замороженном сладком перце сухим способом при длительном низкотемпературном хранении. Установлено, что усилие на прокол находится в прямой зависимости от содержания в плодах сухих веществ. EN: Research is conducted in the dynamics of storage of dry matters, vlagootdachi, effort on a puncture, ascorbic acid and Sakharov in the frozen sweet pepper dry-process at the protracted low temperature storage. It is set that effort on a puncture is in direct dependence on maintenance in the garden-stuffs of dry matters. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-141-149.pdf | 401.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.