Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorКоляденко, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorКоляденко, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorKoliadenko, Viktoriia-
dc.date.accessioned2018-11-19T09:34:48Z-
dc.date.available2018-11-19T09:34:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803-
dc.description.abstractRU: Проведено исследование в динамике хранения сухих веществ, влагоотдачи, усилия на прокол, аскорбиновой кислоты и сахаров в замороженном сладком перце сухим способом при длительном низкотемпературном хранении. Установлено, что усилие на прокол находится в прямой зависимости от содержания в плодах сухих веществ. EN: Research is conducted in the dynamics of storage of dry matters, vlagootdachi, effort on a puncture, ascorbic acid and Sakharov in the frozen sweet pepper dry-process at the protracted low temperature storage. It is set that effort on a puncture is in direct dependence on maintenance in the garden-stuffs of dry matters.uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherОЛДІ-ПЛЮСuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 5 (С. 141-149)-
dc.subjectзамораживаниеuk
dc.subjectхранениеuk
dc.subjectперец сладкийuk
dc.subjectусилие на прокалываниеuk
dc.subjectдеформацияuk
dc.subjectсухие веществаuk
dc.subjectfreezinguk
dc.subjectstorageuk
dc.subjecta pepper is sweetuk
dc.subjecteffort on prickinguk
dc.subjectdeformationuk
dc.subjectdry mattersuk
dc.titleИзменения физико-механических показателей плодов перца в процессе замораживания и длительного храненияuk
dc.title.alternativeChanges of physico-mechanical indicators of pepper fruit in the process of freezing and long-term storageuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-141-149.pdf401.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.