Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Коляденко, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Коляденко, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Koliadenko, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-19T09:34:48Z | - |
dc.date.available | 2018-11-19T09:34:48Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803 | - |
dc.description.abstract | RU: Проведено исследование в динамике хранения сухих веществ, влагоотдачи, усилия на прокол, аскорбиновой кислоты и сахаров в замороженном сладком перце сухим способом при длительном низкотемпературном хранении. Установлено, что усилие на прокол находится в прямой зависимости от содержания в плодах сухих веществ. EN: Research is conducted in the dynamics of storage of dry matters, vlagootdachi, effort on a puncture, ascorbic acid and Sakharov in the frozen sweet pepper dry-process at the protracted low temperature storage. It is set that effort on a puncture is in direct dependence on maintenance in the garden-stuffs of dry matters. | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ОЛДІ-ПЛЮС | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 5 (С. 141-149) | - |
dc.subject | замораживание | uk |
dc.subject | хранение | uk |
dc.subject | перец сладкий | uk |
dc.subject | усилие на прокалывание | uk |
dc.subject | деформация | uk |
dc.subject | сухие вещества | uk |
dc.subject | freezing | uk |
dc.subject | storage | uk |
dc.subject | a pepper is sweet | uk |
dc.subject | effort on pricking | uk |
dc.subject | deformation | uk |
dc.subject | dry matters | uk |
dc.title | Изменения физико-механических показателей плодов перца в процессе замораживания и длительного хранения | uk |
dc.title.alternative | Changes of physico-mechanical indicators of pepper fruit in the process of freezing and long-term storage | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-141-149.pdf | 401.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.