Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803
Title: Изменения физико-механических показателей плодов перца в процессе замораживания и длительного хранения
Other Titles: Changes of physico-mechanical indicators of pepper fruit in the process of freezing and long-term storage
Authors: Ялпачик, Владимир Федорович
Ялпачик, Володимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Загорко, Надежда Петровна
Загорко, Надія Петрівна
Zagorko, Nadiia
Коляденко, Виктория Викторовна
Коляденко, Вікторія Вікторівна
Koliadenko, Viktoriia
Keywords: замораживание
хранение
перец сладкий
усилие на прокалывание
деформация
сухие вещества
freezing
storage
a pepper is sweet
effort on pricking
deformation
dry matters
Issue Date: 2017
Publisher: ОЛДІ-ПЛЮС
Series/Report no.: Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 5 (С. 141-149)
Abstract: RU: Проведено исследование в динамике хранения сухих веществ, влагоотдачи, усилия на прокол, аскорбиновой кислоты и сахаров в замороженном сладком перце сухим способом при длительном низкотемпературном хранении. Установлено, что усилие на прокол находится в прямой зависимости от содержания в плодах сухих веществ. EN: Research is conducted in the dynamics of storage of dry matters, vlagootdachi, effort on a puncture, ascorbic acid and Sakharov in the frozen sweet pepper dry-process at the protracted low temperature storage. It is set that effort on a puncture is in direct dependence on maintenance in the garden-stuffs of dry matters.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-141-149.pdf401,84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.