Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803
Title: Изменения физико-механических показателей плодов перца в процессе замораживания и длительного хранения
Other Titles: Changes of physico-mechanical indicators of pepper fruit in the process of freezing and long-term storage
Authors: Ялпачик, Владимир Федорович
Ялпачик, Володимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Загорко, Надежда Петровна
Загорко, Надія Петрівна
Zahorko, Nadiia
Коляденко, Виктория Викторовна
Коляденко, Вікторія Вікторівна
Koliadenko, Viktoriia
Keywords: замораживание;хранение;перец сладкий;усилие на прокалывание;деформация;сухие вещества;freezing;storage;a pepper is sweet;effort on pricking;deformation;dry matters
Issue Date: 2017
Publisher: ОЛДІ-ПЛЮС
Series/Report no.: Вісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти;Вип. 5 (С. 141-149)
Abstract: RU: Проведено исследование в динамике хранения сухих веществ, влагоотдачи, усилия на прокол, аскорбиновой кислоты и сахаров в замороженном сладком перце сухим способом при длительном низкотемпературном хранении. Установлено, что усилие на прокол находится в прямой зависимости от содержания в плодах сухих веществ. EN: Research is conducted in the dynamics of storage of dry matters, vlagootdachi, effort on a puncture, ascorbic acid and Sakharov in the frozen sweet pepper dry-process at the protracted low temperature storage. It is set that effort on a puncture is in direct dependence on maintenance in the garden-stuffs of dry matters.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4803
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-141-149.pdf401.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.