Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Навчально-методичні роботи
Навчально-методичні вказівки (архів)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 24 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Обладнання для виробництва пива у міні-пивоварнях: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Пупинін, Андрій Андрійович
;
Пупынин, Андрей Андреевич
;
Pupynin, Andrii
2020
Гідродинамічні кавітаційні пристрої для обробки харчових середовищ: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Апарати для плавлення сирної маси: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Вивчення обладнання для виготовлення цукрової вати: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Установка струминної гомогенізації молока з роздільним подаванням вершків: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
2020
Машини і обладнання для гомогенізації молока: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Обладнання для виробництва м’ясних напівфабрикатів: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Оцінка якості подрібнення сировини при виробництві соків: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
2020
Обладнання для виробництва вафельних виробів для фасування морозива: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Пупинін, Андрій Андрійович
;
Пупынин, Андрей Андреевич
;
Pupynin, Andrii
2020
Технологічне обладнання для виробництва макаронних виробів. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"
Самойчук, Кирило Олегович
;
Самойчук, Кирилл Олегович
;
Samoichuk, Kyrylo
;
Паляничка, Надія Олександрівна
;
Паляничка, Надежда Александровна
;
Palianychka, Nadiia
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Пупинін, Андрій Андрійович
;
Пупынин, Андрей Андреевич
;
Pupynin, Andrii
Discover
Author
24
Palianychka, Nadiia
24
Паляничка, Надежда Александровна
22
Verkholantseva, Valentyna
22
Верхоланцева, Валентина Александр...
22
Верхоланцева, Валентина Олександр...
8
Samoichuk, Kyrylo
8
Самойчук, Кирилл Олегович
8
Самойчук, Кирило Олегович
6
Pupynin, Andrii
6
Пупинін, Андрій Андрійович
.
next >
Subject
24
лабораторні роботи
24
методичні вказівки
4
обладнання
2
борошно
2
гомогенізація молока
2
напівфабрикати
2
технологічне обладнання
1
борошняні вироби
1
бринза
1
вареники
.
next >
Date issued
24
2020
Has File(s)
24
true