Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4569
Title: | Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму |
Other Titles: | Усовершенствование технологии производства сока яблочного натурального прямого отжима The natural apple juice of direct extraction technology improvement |
Authors: | Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Нryhorenko, Olena Мовчан, Є. І. |
Keywords: | сік яблучний натуральний;прямий віджим;якість;упаковка;мікробіологічна безпека;технологічний процес |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці ТДАТУ: наукове фахове видання. Технічні науки;Вип. 17, т. 1 (С. 172-177) |
Abstract: | UK: Дану роботу присвячено розробці заходів, спрямованих на підвищення якості натурального яблучного соку прямого віджиму та удосконалення технології його виробництва. RU: Данная работа посвящена разработке мероприятий, направленных на повышение качества натурального яблочного сока прямого отжима и усовершенствование технологии его производства. EN: Тhis work deals with the development of measures aimed at improving of the natural apple juice quality and its production technology improvement. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4569 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-172-177.pdf | 401.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.