Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4569
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorНryhorenko, Olena-
dc.contributor.authorМовчан, Є. І.-
dc.date.accessioned2018-10-11T06:52:35Z-
dc.date.available2018-10-11T06:52:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4569-
dc.description.abstractUK: Дану роботу присвячено розробці заходів, спрямованих на підвищення якості натурального яблучного соку прямого віджиму та удосконалення технології його виробництва. RU: Данная работа посвящена разработке мероприятий, направленных на повышение качества натурального яблочного сока прямого отжима и усовершенствование технологии его производства. EN: Тhis work deals with the development of measures aimed at improving of the natural apple juice quality and its production technology improvement.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці ТДАТУ: наукове фахове видання. Технічні науки;Вип. 17, т. 1 (С. 172-177)-
dc.subjectсік яблучний натуральнийuk
dc.subjectпрямий віджимuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectупаковкаuk
dc.subjectмікробіологічна безпекаuk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджимуuk
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии производства сока яблочного натурального прямого отжимаuk
dc.title.alternativeThe natural apple juice of direct extraction technology improvementuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-172-177.pdf401.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.