Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4503
Назва: Вакуумне охолодження - перспективний спосіб зберігання рослинної сировини у сільському господарстві
Інші назви: A vacuum cooling is perspective method of storage of vegetable raw material in agriculture
Автори: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Ключові слова: способи зберігання рослинної сировини;зберігання продукції рослинництва;вакуумне охолодження;життєдіяльність мікроорганізмів;методи консервування;якість продукції;термін збереження
Дата публікації: 2007
Серія/номер: Праці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 7, т. 5 (С.116-122)
Короткий огляд (реферат): UK: В роботі приведений аналіз існуючих методів та способів зберігання рослинної сировини, вказані їх переваги та недоліки та запропоновано найбільш раціональний спосіб зберігання продукції рослинництва у сільському господарстві. EN: The analysis of existent methods and methods of storage of vegetable raw material is resulted in work, their advantages and failings are indicated and the most rational method of storage of products of plant-grower is offered in agriculture.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4503
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.