Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4503
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2018-10-08T11:18:14Z-
dc.date.available2018-10-08T11:18:14Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4503-
dc.description.abstractUK: В роботі приведений аналіз існуючих методів та способів зберігання рослинної сировини, вказані їх переваги та недоліки та запропоновано найбільш раціональний спосіб зберігання продукції рослинництва у сільському господарстві. EN: The analysis of existent methods and methods of storage of vegetable raw material is resulted in work, their advantages and failings are indicated and the most rational method of storage of products of plant-grower is offered in agriculture.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 7, т. 5 (С.116-122)-
dc.subjectспособи зберігання рослинної сировиниuk
dc.subjectзберігання продукції рослинництваuk
dc.subjectвакуумне охолодженняuk
dc.subjectжиттєдіяльність мікроорганізмівuk
dc.subjectметоди консервуванняuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectтермін збереженняuk
dc.titleВакуумне охолодження - перспективний спосіб зберігання рослинної сировини у сільському господарствіuk
dc.title.alternativeA vacuum cooling is perspective method of storage of vegetable raw material in agricultureuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.