Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4503
Назва: | Вакуумне охолодження - перспективний спосіб зберігання рослинної сировини у сільському господарстві |
Інші назви: | A vacuum cooling is perspective method of storage of vegetable raw material in agriculture |
Автори: | Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Ключові слова: | способи зберігання рослинної сировини;зберігання продукції рослинництва;вакуумне охолодження;життєдіяльність мікроорганізмів;методи консервування;якість продукції;термін збереження |
Дата публікації: | 2007 |
Серія/номер: | Праці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 7, т. 5 (С.116-122) |
Короткий огляд (реферат): | UK: В роботі приведений аналіз існуючих методів та способів зберігання рослинної сировини, вказані їх переваги та недоліки та запропоновано найбільш раціональний спосіб зберігання продукції рослинництва у сільському господарстві. EN: The analysis of existent methods and methods of storage of vegetable raw material is resulted in work, their advantages and failings are indicated and the most rational method of storage of products of plant-grower is offered in agriculture. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4503 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.Ломейко О.П. Вакуумне охолодження - перспективний спосіб зберігання рослинної сировини у сільському господарстві.pdf | 7.63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.