Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4459
Назва: Переработка рисовой соломы на корм
Автори: Ялпачик, Ф. Е.
Ялпачик, Г. С.
Ключові слова: рисовая солома;солома рисовая;кормовой рацион;свойства соломы;уборка рисовой соломы;переработка соломы;приготовление кормовых рационов;раздача кормовых рационов;корм из зерновых культур
Дата публікації: 1988
Видавництво: Агропромиздат
Короткий огляд (реферат): В книге описаны различные технологии заготовки и переработки рисовой соломы на корм, а также машины для ее измельчения, смешивания с другими компонентами и раздачи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4459
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Переработка-рисовой-соломы-на-корм.pdf3.27 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.