Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4348
Назва: | Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factors |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Калитка, Валентина Василівна Калитка, Валентина Васильевна Kalytka, Valentyna |
Ключові слова: | tomato;pepper;SOD;catalase;peroxidase |
Дата публікації: | 2014 |
Серія/номер: | Ukrainian Food Journal;Vol. 3, № 4 |
Короткий огляд (реферат): | EN: Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factors. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4348 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
42.pdf | 484.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.