Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4346
Назва: Вплив екзогенних антиоксидантів на динаміку малонового діальдегіду в плодах томата при зберіганні
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Ключові слова: зберігання;плоди томату;антиоксиданти;обробка;малоновий діальдегід;перекисне окислення ліпідів
Дата публікації: 2010
Серія/номер: Вісник аграрної науки Причорномор’я;№ 3 (54)
Короткий огляд (реферат): UK: Досліджено динаміку малонового діальдегіду в плодах тома ту при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами Х+ Д+ Гл і ХР+ Д+ Л разом зі штучним холодом дозволяє інгібувати негативний вплив агресивних продуктів перекисного окислення ліпідів, що сприяє підвищенню адаптаційних можливостей плодів томату і подовженню терміну їх зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4346
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
64.pdf243.66 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.