Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4346
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentina | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-25T11:53:06Z | - |
dc.date.available | 2018-07-25T11:53:06Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4346 | - |
dc.description.abstract | UK: Досліджено динаміку малонового діальдегіду в плодах тома ту при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами Х+ Д+ Гл і ХР+ Д+ Л разом зі штучним холодом дозволяє інгібувати негативний вплив агресивних продуктів перекисного окислення ліпідів, що сприяє підвищенню адаптаційних можливостей плодів томату і подовженню терміну їх зберігання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник аграрної науки Причорномор’я;№ 3 (54) | - |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | плоди томату | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | обробка | uk |
dc.subject | малоновий діальдегід | uk |
dc.subject | перекисне окислення ліпідів | uk |
dc.title | Вплив екзогенних антиоксидантів на динаміку малонового діальдегіду в плодах томата при зберіганні | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.