Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentina-
dc.date.accessioned2018-07-25T11:53:06Z-
dc.date.available2018-07-25T11:53:06Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4346-
dc.description.abstractUK: Досліджено динаміку малонового діальдегіду в плодах тома ту при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами Х+ Д+ Гл і ХР+ Д+ Л разом зі штучним холодом дозволяє інгібувати негативний вплив агресивних продуктів перекисного окислення ліпідів, що сприяє підвищенню адаптаційних можливостей плодів томату і подовженню терміну їх зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник аграрної науки Причорномор’я;№ 3 (54)-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectплоди томатуuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectобробкаuk
dc.subjectмалоновий діальдегідuk
dc.subjectперекисне окислення ліпідівuk
dc.titleВплив екзогенних антиоксидантів на динаміку малонового діальдегіду в плодах томата при зберіганніuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
64.pdf243.66 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.