Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4346
Назва: | Вплив екзогенних антиоксидантів на динаміку малонового діальдегіду в плодах томата при зберіганні |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina |
Ключові слова: | зберігання;плоди томату;антиоксиданти;обробка;малоновий діальдегід;перекисне окислення ліпідів |
Дата публікації: | 2010 |
Серія/номер: | Вісник аграрної науки Причорномор’я;№ 3 (54) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Досліджено динаміку малонового діальдегіду в плодах тома ту при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами Х+ Д+ Гл і ХР+ Д+ Л разом зі штучним холодом дозволяє інгібувати негативний вплив агресивних продуктів перекисного окислення ліпідів, що сприяє підвищенню адаптаційних можливостей плодів томату і подовженню терміну їх зберігання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4346 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
64.pdf | 243.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.