Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Василівна-
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Васильевна-
dc.contributor.authorKalytka, Valentyna-
dc.date.accessioned2018-07-25T09:09:17Z-
dc.date.available2018-07-25T09:09:17Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4336-
dc.description.abstractUK: Досліджено комбінований вплив теплової обробки та антиоксидантів на зменшення окис- ного пошкодження індукованого охолодженням в кабачках. Встановлено, що застосування тепло- вої обробки антиоксидантами знижує пошкод- женість холодом впродовж зберігання кабачків. Поєднання теплової обробки та антиоксидан- тів дозволяє індукувати ензиматичну систему антиоксидантного захисту та знизити рівень перекисного окислення ліпідів впродовж зберіган- ня кабачків. EN: Исследовано комбинированное воздействие тепловых обработок и антиоксидантов на умень- шение окислительного повреждения индуциро- ванного охлаждением в кабачках. Установлено, что применение тепловой обработки антиокси- дантами снижает повреждаемость холодом в течение хранения кабачков. Сочетание тепловой обработки и антиоксидантов позволяет инду- цировать энзиматическую систему антиокси- дантной защиты и снизить уровень перекисного окисления липидов при хранении кабачков.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (77)-
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectтеплова обробкаuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectмалоновий діальдегідuk
dc.subjectсупероксиддисмутазаuk
dc.subjectкаталазаuk
dc.subjectпероксидазаuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectхранениеuk
dc.subjectтепловая обработкаuk
dc.subjectантиоксидантыuk
dc.subjectмалоновий диальдегидuk
dc.titleВплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання кабачківuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28.pdf851.53 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.