Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4336
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Калитка, Валентина Василівна | - |
dc.contributor.author | Калитка, Валентина Васильевна | - |
dc.contributor.author | Kalytka, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-25T09:09:17Z | - |
dc.date.available | 2018-07-25T09:09:17Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4336 | - |
dc.description.abstract | UK: Досліджено комбінований вплив теплової обробки та антиоксидантів на зменшення окис- ного пошкодження індукованого охолодженням в кабачках. Встановлено, що застосування тепло- вої обробки антиоксидантами знижує пошкод- женість холодом впродовж зберігання кабачків. Поєднання теплової обробки та антиоксидан- тів дозволяє індукувати ензиматичну систему антиоксидантного захисту та знизити рівень перекисного окислення ліпідів впродовж зберіган- ня кабачків. EN: Исследовано комбинированное воздействие тепловых обработок и антиоксидантов на умень- шение окислительного повреждения индуциро- ванного охлаждением в кабачках. Установлено, что применение тепловой обработки антиокси- дантами снижает повреждаемость холодом в течение хранения кабачков. Сочетание тепловой обработки и антиоксидантов позволяет инду- цировать энзиматическую систему антиокси- дантной защиты и снизить уровень перекисного окисления липидов при хранении кабачков. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (77) | - |
dc.subject | кабачки | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | теплова обробка | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | малоновий діальдегід | uk |
dc.subject | супероксиддисмутаза | uk |
dc.subject | каталаза | uk |
dc.subject | пероксидаза | uk |
dc.subject | кабачки | uk |
dc.subject | хранение | uk |
dc.subject | тепловая обработка | uk |
dc.subject | антиоксиданты | uk |
dc.subject | малоновий диальдегид | uk |
dc.title | Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання кабачків | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.