Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4333
Назва: Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits
Автори: Priss, Olesia
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Ключові слова: storage;pepper;antioxidant;treatment
Дата публікації: 2016
Серія/номер: Ukrainian Food Journal;Vol. 5, № 1
Короткий огляд (реферат): EN: Despite known effectiveness of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4333
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf301.74 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.