Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4333
Назва: | Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits |
Автори: | Priss, Olesia Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна |
Ключові слова: | storage;pepper;antioxidant;treatment |
Дата публікації: | 2016 |
Серія/номер: | Ukrainian Food Journal;Vol. 5, № 1 |
Короткий огляд (реферат): | EN: Despite known effectiveness of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4333 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
22.pdf | 301.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.