Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4016
Title: | Особливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології» |
Other Titles: | Features realization practices of students speciality «Food technologies» |
Authors: | Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Коляденко, Вікторія Вікторівна Коляденко, Виктория Викторовна Kolyadenko, Viktoriia |
Keywords: | практична підготовка;навчальна практика;виробнича практика;студент;практика;професійна адаптація;практичне навчання;підготовка студентів;рractical preparation;educational practice;productive practice |
Issue Date: | 2017 |
Series/Report no.: | Удосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць;Вип. 20 |
Abstract: | UK: У статті розглянуто особливості практичної підготовки студентів спеціальності «Харчові технології». EN: In article on the features practical preparation of students speci-ality «Food technologies». |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4016 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
112-119.pdf | 315.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.