Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4016
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorКоляденко, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorКоляденко, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorKolyadenko, Viktoriia-
dc.date.accessioned2018-06-14T11:20:23Z-
dc.date.available2018-06-14T11:20:23Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4016-
dc.description.abstractUK: У статті розглянуто особливості практичної підготовки студентів спеціальності «Харчові технології». EN: In article on the features practical preparation of students speci-ality «Food technologies».uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць;Вип. 20-
dc.subjectпрактична підготовкаuk
dc.subjectнавчальна практикаuk
dc.subjectвиробнича практикаuk
dc.subjectстудентuk
dc.subjectпрактикаuk
dc.subjectпрофесійна адаптаціяuk
dc.subjectпрактичне навчанняuk
dc.subjectпідготовка студентівuk
dc.subjectрractical preparationuk
dc.subjecteducational practiceuk
dc.subjectproductive practiceuk
dc.titleОсобливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології»uk
dc.title.alternativeFeatures realization practices of students speciality «Food technologies»uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
112-119.pdf315.27 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.