Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4016
Назва: | Особливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології» |
Інші назви: | Features realization practices of students speciality «Food technologies» |
Автори: | Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Коляденко, Вікторія Вікторівна Коляденко, Виктория Викторовна Kolyadenko, Viktoriia |
Ключові слова: | практична підготовка;навчальна практика;виробнича практика;студент;практика;професійна адаптація;практичне навчання;підготовка студентів;рractical preparation;educational practice;productive practice |
Дата публікації: | 2017 |
Серія/номер: | Удосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць;Вип. 20 |
Короткий огляд (реферат): | UK: У статті розглянуто особливості практичної підготовки студентів спеціальності «Харчові технології». EN: In article on the features practical preparation of students speci-ality «Food technologies». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4016 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
112-119.pdf | 315.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.