Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3869
Title: | Технологічні критерії зберігання заморожених плодів |
Other Titles: | Technological criteria of storage of the frozen garden-stuffs |
Authors: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii |
Keywords: | заморожування;температура зберігання;терміни зберігання;якість продукту;метод оцінки якості;швидкість падіння стійкості продукту;freezing;temperature of storage;shelf-lives;internals of product;method of estimation of internals;speed of falling of firmness of product |
Issue Date: | 2009 |
Series/Report no.: | Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць;вип. 20 |
Abstract: | UK: У статті приводяться результати досліджень впливу терміну й температури холодильного зберігання деяких видів замороженої плодоовочевої сільськогосподарської продукції на якість цієї продукції. Пропонується метод оцінки якості. EN: In the article the results of researches of influencing of shelf-life some types of the frozen fruit and vegetable products are presented on quality of this products. The method of estimation of quality is offered. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3869 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
12. Технологічні критерії зберігання заморожених плодів.pdf | 439.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.